A RateMate hazai és nemzetközi sikerei

Forrás: turizmus.com

 2015. november 30. 20:03

A Rate Shopper versenytársfigyelő és az Event Intelligence eseményfigyelő online szoftverrel rendelkező budapesti/londoni startup az év eleje óta kiemelkedő növekedést ért el.

Budapesten többek között az InterContinental Budapest*****, a Tripadvisoron első Hotel Aria***** és a Danubius Hotel Erzsébet**** választotta a cég megoldásait, vidéken pedig a nemrég nyílt Science Hotel Szeged**** csatlakozott a cég ügyfeleihez.


A magyar kötődésű startup emellett külföldön is elkezdett terjeszkedni: a bulgáriai Hilton Sofia*****, Hotel Anel Sofia***** és Hotel Marinela Sofia***** mellett a romániai Continental Hotels lánc bukaresti-, nagyváradi-, nagyszebeni- valamint aradi szállodái is a RateMate-et választották. A cég megoldásait továbbá jelenleg is tesztelik amerikai, nagy-britanniai, svájci, német és olasz szállodák.

A számokat tekintve a cég ez év során több közel két és félszeresére növelte a bevételeit, a 6 fős csapathoz pedig csatlakozott további 4 új munkatárs. A cég a közeljövőben további munkatársak felvételét tervezi, valamint tovább szeretné folytatni a világszinten is egyedi termékek fejlesztését és a nemzetközi terjeszkedést. (x)