Ahol a kutya is alkalmazott

Forrás: turizmus.com

 2018. január 23. 11:44

Létezik olyan szálloda, ami nemcsak hogy kutyabarát, de a kutya fontos „alkalmazott” is, része a ház szolgáltatásainak.

Ha valaki véletlenül nem kutyával érkezne, rögtön megteheti, hogy megsimogat egy élő szőrgombócot, az meg magától értetődik, hogy szobájában az ágyán ott várja egy bájos plüsskutya, egy igazi york terrier és máltai pincsi keverék várja.

A kutya, a bumfordi Buster 2015 óta „dolgozik” a San Francisco-i Hotel Nikko-ban, és mindig rendelkezésére áll a vendégeknek, akik kedvük szerint játszhatnak vele. A plüsskutyust pedig meg lehet vásárolni, a bevételt a helyi állatmenhelyek fenntartására fordítják.

Leggyakrabban a szálloda tetőteraszán lehet találkozni a virgonc kis állattal, akinek teljes neve Buster Posey Presutti, és képzett terápiás kutya. Az ötletnek akkora a sikere, hogy sokan még egy éjszakát lefoglalnak a szállodában.

A vendégeknek nagyon tetszik az ötlet

Fotó: http://www.hotelnikkosf.com

Ha valaki saját kutyával érkezik, lehetősége van kibérelni a szálloda különleges VIP szobáját, ahol a vendég kedvencét gondosan kiválasztott kutyaeledel, különböző játékeszközök és futtató várja.

Buster nem az egyetlen szállodai kutya. A Hotel Park Hyatt az ausztráliai Melbourne például ugyancsak alkalmaz ugrándozó szőrgombolyagot a vendégek vidámítására – jegyzi meg az alltomresor.se svéd online lap cikkírója.

Kapcsolódó cikkek