Belvárosi kalandpark: új attrakció Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 23. 16:05

Rendkívüli érdeklődés kísérte Budapest legújabb turisztikai attrakciójának, a 23 hatalmas konténerből felépített ZipCity elnevezésű belvárosi kalandparknak a bemutatkozó rendezvényét.

A Turizmus Kft. PR csapata által szervezett esemény célja az volt, hogy minél több szakmabelinek - beutaztató irodák, szállodák, céges rendezvényszervezők és rendezvényügynökségek képviselőinek – mutassák be ezt az Európában is egyedülálló programhelyszínt. A kalandparkról Orbán Marianna értékesítési és marketingvezető adott részletes tájékoztatást, majd ezt követően a vendégek maguk is kipróbálhattak mindent.

KÉPGALÉRIA


A konténeregyüttest és a hozzá kapcsolódó egyéb attrakciós elemeket Nyirán Márton dizájntervező alkotta meg. A Szabolcs utcai néhai grundon 12 méteres torony oldalán mászófal, belül szabadesés pálya, a konténerekben kötelekből és egyéb elemekből kialakított labirintus, 120 méter hosszú, kétszintes drótkötélpálya és elhagyatott óriás robotok várják az odalátogatókat. Igény esetén mindez Hollywood-i effektekkel – fellobbanó tüzek, lövések, jégfelhő – fűszerezve. A pályáknak több nehézségi foka is van és a képzett animátorok igény esetén angol nyelven is tökéletes útmutatást adnak, vagy levezetik a megbeszélt tréninget.

Az egész évben nyitva tartó ZipCity tökéletes helyszín lehet bármilyen aktív céges rendezvényre, csapatépítésre, baráti vagy családi rendezvényre. A mintegy 300 fő befogadására alkalmas park teljes kibérlésére is lehetőség van, ilyenkor előzetes egyeztetés alapján gyakorlatilag teljesen testreszabható a helyszín, legyen szó egy céges rendezvényről vagy netán legénybúcsúról.

www.zipcity.hu