Bemutatjuk Az év ifjú szállodását

Forrás: turizmus.com

 2017. november 27. 10:12

Nagy Zsuzsanna 1983-ban született, jelenleg a bánki Tó Wellness Hotel értékesítési vezetője.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége közgyűlésének gálavacsoráján, november 23-án került sor az MSZÉSZ Dr. Menyhárt Lajos Alapítványának kuratóriuma által megválasztott Év ifjú szállodása 2017 díjának átadására.

A díjat az idei évben Nagy Zsuzsanna érdemelte ki. A szakember 1983-ban született, jelenleg Gyömrőn él. Az édesanyja révén már kisgyermekkorában megismerkedett a szállodák és az idegenforgalom világával, de akkor még csak álom volt számára, hogy egyszer ő is szállodában dolgozhasson.

Nagy Zsuzsanna

Fotó: MSZÉSZ

 

Középfokú tanulmányait a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Középiskolában végezte, ahol német nyelvű idegenvezető és hostess, idegenforgalmi ügyintéző, valamint szállodás képesítést szerzett.

A Budapesti Gazdasági Főiskolát idegenforgalmi szakmenedzser falusi turizmus szakirányon, majd idegenforgalom és szálloda szakos közgazdász diplomával végezte.

Ezen kívül a Budapesti Kommunikációs Főiskolán Kreatív event menedzser felsőfokú szakirányú továbbképzésén, valamint kulturális rendezvényszervező, protokoll és rendezvényszervező, vendéglátó vállalkozó és vendéglátó alapismeretek tanfolyamokon is részt vett.

Középfokú német és angol nyelvismerettel rendelkezik. Több mint 10 év szakmai tapasztalatot tudhat maga mögött. Szakmai gyakorlatának helyszínei voltak többek között a budapesti Grand Hotel Hungaria, HunguestTravel Utazási Iroda, balatonfüredi Hotel Marina, Conference Tours Kft. és a Hotel Ében szálloda.

Pályafutását rendezvényszervező és ügyvezető igazgató személyi asszisztensi munkakörben kezdte a Conference Tours-nál, azt követően a gyömrői Polgármesteri Hivatalnál turisztikai és kulturális referensként helyezkedett el.

A későbbiekben a dobogókői Walden Hotelben értékesítési munkatárs, majd kereskedelmi igazgató, a Coach Game Rendezvényműhelynél csapatépítő program értékesítő és rendezvényszervező, továbbá a RagazzArt Rendezvényügynökségnél eventmanager pozíciót töltött be.

2013 óta jelenleg is a bánki Tó Wellness Hotel értékesítési vezetőjeként dolgozik. Itt feladatai közé tartozik a rendezvények értékesítése, kapcsolattartás, ajánlatok, visszaigazolások, foglalások és vendégpanaszok kezelése, a recepció működésének és a személyzet munkájának felügyelete és a vendégekkel való kommunikáció.

Zsuzsanna igazán büszke arra, hogy 2014-ben a Tó Wellness Hotel (Bánk) Magyarország legjobb három csillagos konferenciaszállodája lett az Aranynap-díj keretén belül.

2015-ben pedig további két rangos díjat is kapott a hotel: Nógrád megye Gazdaságáért Díj, Szallas.hu szakmai díj.

Díjazottunk társadalmi tevékenységeket is ellát. 2004-2008 között a gyömrői SIGNAL TV kultúráért, vallásért és oktatásért felelős szerkesztője volt, 2005-2008 között Gyömrő Város Önkormányzata Turisztikai kerekasztalának tagja, 2000 óta az Országos Rákóczi Szövetség Gyömrői Szervezetében idegenvezető, 2010-től pedig a Gyömrői Kulturális és Turisztikai Egyesület alelnöke.