Bukarestben is piacra lép az ibis Styles

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 21. 13:06

A jövő év közepén nyíló ibis Styles Bucharest Erbas szállodára vonatkozó menedzsmentszerződés aláírásával az Orbis Hotel Group folytatja hálózatának bővítését helyi partnerével, a Constructii Erbasu S.A.-val.

Az Orbis-csoport, az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere új szállodamárkát vezet be a bukaresti piacra.

„Az Orbis Kelet-Európa vezető szállodacsoportja és vezető szerepre törekszünk Romániában is, ami az egyik legdinamikusabb piac a régióban. Románia hatalmas lehetőségeket kínál nemzetközi márkájú szállodák számára, a fővárosban és a vidéki városokban egyaránt" – nyilatkozta Gilles Clavie, az Orbis Hotel Group Elnök-vezérigazgatója.

A teljes felújításon áteső meglévő épület a bukaresti üzleti negyed közelében található és 2018 közepén fog csatlakozni az ibis Styles márkához. A ibis Styles Bucharest Erbas 96 szobát kínál majd, étteremmel, bárral és konferenciateremmel.

 

Az ibis Styles, az AccorHotels economy márkája egyedi designt és atmoszférát nyújt, barátságos fogadtatással és szolgáltatásokkal, ahol a vendégek feltöltődhetnek és kaphatnak egy kis helyi ízelítőt az adott városból. A kreativitás és humor a fő ismertetőjelei ezeknek a kényelmes designer szállodáknak, melyekből közel 400 található világszerte.

Kapcsolódó cikkek