Ilyen volt a Business Excellence 2023 díjátadója – képgaléria

Forrás: turizmus.com

 2023. június 19. 16:09

Nézze meg képgalériánkat az ÖbölHáz Rendezvényközpontban tartott Business Excellence díjátadójáról és fogadásáról!

Mint arról beszámoltunk, idén 13. alkalommal rendeztük meg a Business Excellence Díjátadó Gálát, amely a hazai, üzleti turisztikai szektor egyik legjelentősebb networking eseménye is egyben. Akárcsak a szavazást, az ÖbölHáz Rendezvényközpontban június 14-én megrendezett díjkiosztó ünnepséget és fogadást is élénk érdeklődés kísérte.

A nyertesek névsorát itt nézheti meg.

Kattintson a képgalériára az eseményen készült fotók megtekintéséhez!

118 kép 13. Business Excellence-díjátadó az ÖbölHáz Rendezvényközpontban

Ezúton szeretnénk megköszönni szponzorainknak a támogatást, a nagyszabású esemény nélkülük nem valósulhatott volna meg!

 

A díjátadó szponzorai voltak

A Hunguest Hotels Magyarország történetének legnagyobb szállodafejlesztési programját menedzseli, 2023-ban 800 megújult szobát ad át vendégeinek. Fürdőélményt, minőségi gasztronómiát és önfeledt pihenést kínálnak megfizethető áron Zalakarostól Szegeden át Nyíregyházáig minden szállodájukban. A Hunguest Hotels az utóbbi években elkezdett fejlesztéseket követően megújulva várja vendégeit az ország legnépszerűbb fürdővárosaiban.

A Green Touch természetes, fenntartható, zero waste kozmetikai márkaként elsősorban hotelek és szálláshelyek számára nyújt megoldást, hogy környezetvédelmi szempontból fenntartható módon üzemeljenek és a vendégek részére magas minőségű szállodai kozmetikumokat kínáljanak. Főképpen szilárd termékeket kínálnak azok számára, akik szeretnék élvezni a magas minőségű testápolást, de ezzel egyidőben meg akarják óvni a természetet is. Termékeik kizárólag kiemelkedő alapanyagokat és olajokat tartalmaznak, kemikáliák és mesterséges anyagok nélkül.

A tevékenységének a „Zwack minőséget, de mértékkel!" mottót választó Zwack Unicum Nyrt. a több új termékkel lepte meg a piacot. A Kalumba White rendkívül tiszta dry gin, karakterét a kubebabors és a rendkívül népszerű koktélalap, a citromnád kettőse alapozza meg. A Kalumba Mangó a trópusokat idéző gin a mangó és a rózsabors természetes zamatával. A Kalumba Vérnarancs friss, citrusos gin a vérnarancs természetes ízével és mirtusz párlattal. Az új, limitált kiadású Baileys Colada fogyasztását elsődlegesen jégre vagy fagylaltra töltve ajánlják. A 2020 novemberében bemutatott Unicum Barista rabica kávé kivonattal, tölgyfahordóban érlelt Unicum.

Az idén 20 éves Budapest Party Service a saját rendezvényhelyszínek mellett több patinás intézmény (RaM-Art színház, Pesti Vigadó, Várkert Bazár, Szépművészeti Múzeum) exkluzív cateringpartnereként ismert. 2022-ben több mint 600 rendezvényt valósítottak meg, közel 100 ezer elégedett vendéget szolgáltak ki. A gasztronómiai élményeket – különleges Live Kitchen koncepciójukkal kísérve – mindig ügyfeleik vágyaihoz és az esemény stílusához igazítva álmodják meg. Szenvedélyesen hisznek abban, hogy egy rendezvény sikerének a titka a tökéletes étel és a professzionális kiszolgálás.

A SYNLAB a világ 3. legnagyobb humán egészségügyi laboratóriumi hálózatát működteti 4 kontinens 36 országában, több mint húszezer munkavállalóval. A magyar nagyvállalat a nemzetközi SYNLAB csoport leányvállalataként van jelen Magyarországon, országos vérvételi és laboratóriumi hálózattal közel 100 helyszínen összesen 5000-féle vizsgálattal. Szolgáltatásaik beutaló nélkül is igénybe vehetők.

 



/