ETC-UNWTO nemzetközi szeminárium a hivatásturisztikai szektorról

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. május 07. 12:02

Hiánypótló tanulmányt készített a hivatásturisztikai szektor jelentőségéről, trendjeiről és döntési folyamatairól az Európai Turisztikai Bizottság (ETC) és a Turisztikai Világszervezet (UNWTO).

A tanulmány eredményeinek bemutatására nemzetközi konferenciát szerveznek, melyre szeretettel várják a hivatásturizmusban érdekelt turisztikai szakembereket, desztinációs menedzsment szervezeteket és nemzeti turisztikai marketingszervezeteket.

Ha jobban meg szeretné érteni, hogy milyen főbb tényezők befolyásolják a rendezvényszervezők döntéseit Európában, Észak-Amerikában vagy Ázsiában, hogy milyen kritériumok alapján választanak rendezvényhelyszínt, milyen igényeket, elvárásokat támasztanak az adott helyszínnel szemben, illetve, hogy az egyre növekvő versenyben miként válhat sikeres MCCI (Meetings, Congresses, Conventiones and Incentives) desztinációvá egy fogadóterület, az ETC-UNWTO konferencia a megfelelő választás az Ön számára. A hivatásturizmus gazdasági hatásainak és trendjeinek megismerése mellett betekintést lehet nyerni a szektor szereplőinek legjobb gyakorlataiba is. A konferencián átadott információk nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy az MCCI szektorban rejlő előnyöket a lehető legjobban kihasználják az érintett desztinációk és szolgáltatók.

A Magyar Turizmus Zrt., az Európai Turisztikai Bizottság aktív tagja ezúton hívja fel a turisztikai szakma figyelmét a közelgő konferenciára:

Időpont: 2015. június 11-12.

Helyszín: Belgium, Antwerpen

További információ és jelentkezés itt: http://www.etc-corporate.org/?page=events-article&event_id=41