Events4you szállodák, ahol rendezvénye otthonra talál

Forrás: turizmus.com

 2016. november 23. 11:03

Az Events4You oldalt azért hoztuk létre, hogy bemutathassuk a Service4You Hotel Management által menedzselt és üzemeltetett szállodákat, amelyek rendelkeznek rendezvénykapacitással.

Az új márka 2016.októberben indult útnak különálló, informatív webes felülettel, egyedi ajánlatkérő opcióval és Facebook oldallal. Az Events4You részletesen bemutatja az egyes rendezvényhelyszíneket az ott megvalósítható különféle eseményeknek megfelelően.

Legyen szó akár több száz fős konferenciáról, kisebb vállalati eseményről, extrém csapatépítő tréningről vagy szívhez szóló családi ünnepségekről, a Service4You mindenhez tud megfelelő helyszínt ajánlani Önnek az ország különböző pontjain. Partnereink bármelyik helyszínt is választják, biztosak lehetnek abban, hogy nem csak egyéni vendégeiknek, hanem csoportjaiknak is a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtjuk. Klemm Balázs, a Service4You ügyvezetője elmondta, hogy a márkanév kialakításával hiánypótlásnak tettek eleget, amellyel még kiforrottabbá vált a cég profilja. Bízik benne, hogy az új weblap adottságainak köszönhetően még több rendezvényt tudnak lebonyolítani az arra hivatott szállodák. (x)