Évzáró céges rendezvények a siófoki Hotel Yacht****-ban

Forrás: turizmus.com

 2017. október 18. 14:26

A Hotel Yacht**** Wellness & Business a Balaton-part egyik legszebb kilátását kínálja Siófokon, Budapesttől mindössze egyórányi autóútra.

A szálloda 2016. január 28-án nyitotta meg kaput 70 stílusos, modern, ugyanakkor barátságos, légkondicionált szobával. Az egész évben nyitva tartó BlueDot Bistro (a’la carte étterem), bár és egészségügyi szolgáltató központ mellett egy 1 000 m 2 -es panorámás wellness részleggel is várják az ide látogató vendégeket.

 

A 250 fő befogadására alkalmas konferencia központ páratlan balatoni panorámával és modern technikai háttérrel várja a rendezvényeket, csapatépítő tréningeket megtartani szándékozó partnereket. A harmadik emeleten található 200 m2-es konferencia- vagy bálterem igény szerint négy részre szekcionálható, illetve kisebb értekezletek, meetingek helyszínéül szolgálhat. A rendezvények során hangtechnika, vászon, projektor, LCD TV és nagy sebességű vezeték nélküli internetkapcsolat áll vendégeink rendelkezésére.

A catering szolgáltatások keretén belül a résztvevők a bisztró jegyeket viselő, hazai és nemzetközi különlegességeket kínáló étteremben fogyaszthatják el a svédasztalos vagy az ünnepi tányérszervizes ebédet vagy vacsorát. Vendégeink a BlueDot Bistro teraszán a csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek egy melengető kávé vagy tea társaságában. A szakmai programok között igény esetén egyedi és változatos kávészüneteket kínálunk.

 

 

(x)