Figyelem, ez nem játszóház!

Forrás: turizmus.com

 2021. január 01. 10:06

Figyelem, ez nem játszóház!

 

A Bobo Fun Park egy aktív szórakoztatóközpont, ahol a felnőttekből is előbújik a gyermeki én. Fel kell rázni a csapatot, emlékezetesen zárni az évet,vagy együtt kiereszteni a gőzt? Itt nincsenek főnökök és beosztottak, hanem résztvevők vannak – idősebbek és fiatalabbak, sportosak és kevésbé sportosak –, akik jól érzik magukat. Fogadja el a kihívást a Kolping Hotel üzemeltetőitől – új projektjük Alsópáhokon épült meg 3000 négyzetméteren.


Csapatépítés

Itt, az adrenalin arénában semmi sem hasonlít a munkahelyi környezetre. A Bobo Fun Park mellőzi a klasszikus céges csapatépítők valamennyi közhelyét, és valami radikálisan újat kínál. Dedikált játékmester is kísérheti a csapatot. Mi a cél? Együttműködési készség javítása, vagy stresszűzés? Erről a néhány óráról sokáig sztoriznak majd a kollégák!



Dolgozói és családi napok

Időjárás-független program – tele játékkal, kihívással, szórakozással. A biztonságos használatot animátok felügyelik, a kihívások közötti feltöltődéshez az Aréna Bar gasztronómiai kínálatát is a résztvevők kedve szerint alakítják. Kedvezményes csoportárak már 15 főtől, 100 fő felett akár az egész aréna is kibérelhető!



Konferencia, tréning

Előadásokhoz, konferenciákhoz 147 fős rendezvényterem biztosítja a profi hátteret. A környezet alkalmas elmélyült munkára és csapatépítéssel kombinált kikapcsolódásra is. A terem bérelhető az adrenalin aréna játékterének használatával vagy anélkül is.



Tudjon meg többet a Bobo Fun Parkról, és kérjen egyedi ajánlatot, akár szállással kombinálva: fun@bobofunpark.hu.