Gazdik Csilla lett az Év Fiatal Szállodása – videó

Forrás: turizmus.com

 2022. május 18. 13:10

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2022-ben megújult külsővel és tartalommal hirdette meg az Év Fiatal Szállodása pályázatot, melynek eredményhirdetését szerdán, a szövetség tavaszi közgyűlésén tartották.

A pályázatra 26 tehetséges szakember jelentkezett bemutatkozó videóikkal. A szakmai zsűri által kiválasztott legjobb négy pályázatot Gazdik Csilla (Barceló Budapest), Maul Kitti (Kreinbacher Birtok / Accent Hotels), Siskov Barbara (Mellow Mood Hotels) és Bartos Zoltán (Mercure Budapest City Center) nyújtották be.

A pályázat győztesét a háromtagú zsűri választotta ki, emellett a közönség is szavazhatott, a nyertesek személyét az MSZÉSZ Kecskeméten tartott közgyűlésén hirdették ki május 18-án.

Csoportkép a döntősökkel és a díjátadókkal: Baldauf Csaba (MSZÉSZ), Gazdik Csilla, Bartos Zoltán, Maul Kitti, Siskov Barbara, Babik Edit (MTSZA), Bartha-Tóth Szilvia, Bartha Márk, Parti János (MSZÉSZ)

Fotó: www.magyarszabolcs.com

A közönségszavazatok alapján a közönségdíjat az Egerszalók Thermal Park Hotel üzemeltetői, Bartha-Tóth Szilvia és Bartha Márk nyerték.

Az Év Fiatal Szállodása 2021 címet Gazdik Csilla, a Barceló Hotel értékesítési és marketingvezetője nyerte. A fiatal szakember a cím és az 1000 eurós pénzdíj mellett, az ország vezető szakembereivel történő többalkalmas konzultációt, népszerű üzleti magazinokban való sajtómegjelenéseket, az MSZÉSZ „Év Technológiai Újítása” díjának szakmai zsűrijében való részvételt nyert.

Nézze meg a nyertes pályázó bemutatkozó videóját.