Hogyan tartsunk rövid, figyelemfelkeltő, frappáns beszámolót, prezentációt?

Forrás: turizmus.com

 2018. október 19. 14:00

Valójában bármelyik előadás egyszerű technikákra van felépítve, amiket meg lehet tanulni, gyakorolni lehet. Ismerje meg, hogyan kell jobban csinálni!

A legfrissebb tanulmányok szerint a vezetők 95,7%-a úgy találja, hogy a prezentációk elengedhetetlenek az üzleti sikerekhez, azonban csupán 2,2%-uk elégedett az előadások hatásával.

MONDJUNK EGY JÓ TÖRTÉNETET!

GYŐZZÜK MEG A MÁSIKAT!

Hogyan tartsunk rövid, figyelemfelkeltő prezentációt? Miként tegyünk élvezetesebbé, lazábbá, vidámabbá, frappánsabbá bármilyen előadást, tárgyalást vagy értékesítői beszélgetést? Hogy tegyük a száraz témákat színesebbé? Miként tartsuk fenn az érdeklődést, és hogyan ébresszük fel a figyelmet, amikor már mindenki fáradt?

Kedvezményes jelentkezés


A Menedzserképző Központ novemberi, budapesti workshopján megmutatjuk, hogyan használhatjuk a „történetmesélést” a megnyerésre, és hogyan aktiváljuk a közönséget a „Pitch”-bemutatókkal. Olyan technikai részleteket is megismernek a résztvevők, mint a hangsúly, a hangszín, és a megfelelő szünettartás eredményes használata.

„Ha minden előadás ilyen lenne, nem is akarnék hazamenni.”

Az interaktív workshop vezetők, értékesítők részére szól, de ajánlott mindenkinek, aki prezentálni szokott, illetve értékelést vagy beszámolót kell tartania. A megszerzett tudással nemcsak önbizalommal tudunk kiállni a hallgatóság elé, hanem a tanultakat a hétköznapokban is nagyon jól hasznosíthatjuk.

A képzést követően a résztvevők tudni fogják, hogyan legyenek profi előadók – akár vetített diasor nélkül is. Van olyan előadás, amire egyszer sem érdemes elmenni, erre azonban kétszer is ajánlott!

Kedvezményes részvételi díj: a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com hírlevél olvasói és partnerei részére 22 000 Ft + áfa

A rendezvényről részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a regisztrációra az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

Egyéb kérdések:
Ács Nóra, ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Tel./fax: + 36 1 872 2187 M
Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu
Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs.
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.

(X)