Ismét van Budapesten „dinner show”

Szerző: Elek Lenke

Forrás: turizmus.com

 2019. november 11. 14:30

Akrobatamutatványok, artisták, élő zenekar, csillogó ruhák – ezek jellemzik a hajdani Moulin Rouge épületében, a Kálmán Imre Teátrumban bemutatott műsort.

Ha nem is dinner show-nak hívták, a rendszerváltás előtt, sőt utána is több helyen (Maxim, Moulin Rouge, Béke Orfeum, Belvárosi-Lidó stb.) újra és újra megpróbálkoztak a „táncos, zenés műsor a vacsora mellé” műfajjal. A Lidóban például, a 80-as években műkorcsolyáztak is a nagyérdeműnek.

Most viszont megérkezett az amerikai stílusú dinner show, s november 8-án, a Kálmán Imre Teátrumban nagy sikert is aratott. A svédasztalos, pezsgős vacsorával egybekötött szórakoztató műsor,  a Budapesti Operettszínház produkciója iránt máris sok utazási iroda érdeklődik.

A Kálmán Imre Teátrumban január második hetéig lesz folyamatosan látható a „Párizsi randevú”. 

A produkció rendezője a Kossuth-díjas Richter József cirkuszművész, alkotótársai Bori Tamás designer és Kocsis Tamás koreográfus.

A gasztronómiáért Harmath Csaba séf felel. A nyolcvanas évek legnagyobb slágereit Bársony Bálint és zenekarának hangszerelésében és közreműködésével élvezhetik a nézők.

A dinner show a színház, a gasztronómia és az artistavilág ötvözete

Fotó: Gordon Eszter

A gyönyörű Oksana Vielkina labdazsonglőrként csillogtatja meg tehetségét. A Les Sandros duó görkorcsolya és görgő egyensúlyozó számát a nézők lélegzet-visszafojtva figyelik.

A nézők világszínvonalú produkciókat láthatnak

Fotó: Gordon Eszter

A libbenő vörös tollak, a csillogó gyöngyök, a tánckar látványos koreográfiája és a nemzetközi artisták mellett az est házigazdái Vásári Mónika és Buch Tibor, valamint Janza Kata és Szabó P. Szilveszter, akik a hajdani szürke valóságból újra Párizsba látogatnak, hogy felidézzék az elmúlt ifjúságot, a szerelmet, a mulatók szabad és csillogó világát...

Kapcsolódó cikkek

Texasi cowboyok Budapesten

2018. augusztus 28.