Költséget megtakarítani maszkkal? Lehetséges!

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 30. 15:00

Kifejezetten szállodák, éttermek, pékségek, cukrászdák, fodrászatok, szépségszalonok, kiskereskedelmi üzletek dolgozói számára tervezett maszkokkal csökkentheti a vírusvédelemmel kapcsolatos kiadásait.

A por ellen védő (Anti-dust), párásodásmentes (Anti-fog), mikrobaszűrő (anti-germ) és kilélegzést gátló (Anti-spray) arcvédő hatékonyan akadályozza meg a cseppeknek való kitettséget és csökkenti a vírus terjedését.

  • Az újrahasznosítható arcvédő szappannal és vízzel vagy szokásos háztartási folyékony fertőtlenítőszerekkel és antiszeptikus törlőkkel könnyen megtisztítható.
  • Nem takarja el az arcot, nem csökkenti a látóteret. Az áttetsző maszk a társadalmi távolság megőrzésének egyik eszköze, a közelség csökkentése nélkül.
  • Rendkívül fontos az arcvédő rendszeres tisztítása.
  • A többi hasonló termékhez képest a miénk nagyobb akril (hossz: 8,5 cm), amely megfelelően lefedi a szájat és az orrot.
  • Az arcvédő két részből áll: egy műanyag fejkoronából, amely két különálló PP copolymer anyagból készült darabból van összeállítva, és egy átlátszó műanyag lapból, amely PET anyagból készül. Ez a fentiekben leírt szemvédő elfedi mind a száját, mind az orrát.
  • Az EU-ban gyártott arcvédő minden anyaga élelmiszer-biztonságos és gyártási tanúsítvánnyal rendelkezik.

Megtérülés:

Áttetsző maszk: 1950 Ft + áfa/db – vásárlás egyszeri alkalom, ezzel szemben a 3 rétegű orvosi szájmaszk ára 80–100 Ft + áfa/db, viszont naponta szükséges cserélni.

Az áttetsző maszk ára 20 nap alatt megtérül, ezt követően nem kell újabb maszkokat venni.

Megrendelhető:

Stonefarm Kft. 1182 Budapest, Batthyány Lajos u. 117.
ERSTE BANK Rt. 11991102-02909314- 00000000
E-mail: koteleky.stonefarm@t-online.hu
Telefon: +36 30 250 0672

Megrendelés, szállítás: a megrendelés megküldése után, proforma számla kiegyenlítését követően 10 napon belül, budapesti átvétellel.

(X)