Magyar Turizmus Minőség Díjas a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior

Szerző: PR

 2014. március 03. 16:01

Az ország első, Mátraházán épült hegyvidéki életmódszállodája működésének második évében, 2013-ban pályázott először a szakmai szervezet által kibocsátott Minőség Díjra. A minősítés során a vendég-, és szakmai elvárások alapján készült több száz pontból álló kritériumrendszernek kellett megfelelni.

A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior több külön dicséretet kapva nyerte el a Minőség Díjat, amelyet három évre ítélt oda a Magyar Turizmus Zrt.

A szálloda az elismerő oklevelet ünnepélyes keretek között, 2014. február 27-én, az Utazás Kiállításon dr. Komoróczki István, a Nemzetgazdasági Minisztérium tervezéskoordinációért felelős államtitkárától, illetve Denéné Tóth Marianna, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettesétől vehette át.

A Minőségi Díjat a magyar turisztikai szolgáltató nyerheti el, amely különleges és folyamatos erőfeszítéseket tesz szolgáltatásai minőségének javítása érdekében. A díj garancia arra, hogy az adott szálloda magas szintű minőségi szolgálgatást nyújt és megfelel a kategóriáján belül elvárható követelményeknek.

www.hotelmatra.hu (x)