Megnyitott az ágymozit is magában foglaló Buda E&G szórakoztató központ

Forrás: turizmus.com

 2014. november 24. 17:54

Az óbudai Új Udvar teljes körű átalakításának első üteme befejeződött, és megnyílt a Buda Entertainment & Gastro, Európa első ágymozijával, egy kézműveseknek és divattervezőknek otthont adó Art & Craft Markettel, egy folklórteremmel, egy koktélbárral és két új szórakozóhellyel.

November 21-én ünnepélyes keretek között megnyílt a Buda Entertainment & Gastro első szárnya. A II. és III. kerület határán, a Kolosy tér szomszédságában található Új Udvar átalakításával egyedülálló elemekből építkező szórakoztató központ született az országban.

Az új szárnyban kapott helyet Európa egyetlen ágymozija is, ahol 35 franciaágyon akár négy fős családok is elférnek, a műsor pedig 3 óránként, tematikus váltakozással sugároz napközben könnyedebb vígjátékokat, családi filmeket, este drámákat, akciófilmeket, éjjel pedig horrort. A filmek között régebbi kasszasikerek és újdonságok is lesznek, illetve számos tematikus nap megrendezése is a tervek között szerepel. Egy ágy ára 5555 Ft lesz, amely két felnőttre, illetve két felnőtt és két gyerek esetére is érvényes lesz.

 

A komplexum egy kézművesek és divattervezők alkotásait kiállító, „Art&Craft Marketnek" is helyet ad, ahol az alkotók ingyenes standot és árusítási lehetőséget kapnak, mindössze a bevétel közösen megállapított százalékát kell fizetniük. A folklór iránt érdeklődőket, külföldi vendégeket, hazánkban élő külföldieket is várja a központ – néptáncosok és népzenészek showműsoraival, naponta két alkalommal, 18 és 20 órától.  A modern műfajt kedvelők számára egy koktélbár nyílt, illetve a népszerű budapesti szórakozóhely, az Ötkert tulajdonosának két új szórakozóhelye, a Grand és az exkluzív, zártkörű Mirror.

Már látható a helyszín egyik kuriózuma, a legfelső szintet borító, 7 különböző stílusú kupola illusztráció, amely a Teremtés 7 napját szimbolizálja, és amelyeket egy designpályázat keretében alkottak kiválasztott fiatal magyar művészek.

 

A központ második ütemének befejezése 2015 nyarára várható, amikorra a legkülönbözőbb ízvilágú, minőségi éttermek, music pubok, sky bar terasz és további szórakoztató és gasztro egységek várják majd a látogatókat.

További információ: https://www.facebook.com/budaeandg?fref=ts