MVI felhívás a 2020-as Gundel-díjra való jelöléshez

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 10. 13:09

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – 2020-ban is felhívást hirdet a Gundel Károly-díj elnyerésére.

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

A Gundel Károly-díjat a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman

Fotó: MVI

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2020. szeptember 11. éjfélig.

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján, 2020. szeptember 23-án, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban, sajtótájékoztató keretében hozza nyilvánosságra.

A kitüntetés ünnepélyes átadása idén a járványhelyzettől függően egyelőre még kérdéses.

Amennyiben a rendezvény elhalasztásra kerül, a díj a következő, 2021. évi Gundel Károly díjátadó gálaebéd keretében kerül átadásra.

Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján, a www.mvi.hu oldalon érhető el. A Gundel Károly-díj adományozási rendjéről szóló szabályzat ITT tölthető le.