Négyszer öt csillag Sárvárnak

Forrás: turizmus.com

 2015. december 13. 11:37

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő 4 kategóriában is 5 csillagos minősítést kapott. A minősítés az NGM által létrehozott és működtetett nemzeti tanúsító védjegy, melynek alapvető célja, hogy garanciát nyújtson a fürdőszolgáltatás minőségére és a szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalára.

A sárvári fürdő gyógyfürdő, élményfürdő, wellneszfürdő és strandfürdő kategóriákban szerezte meg a legmagasabb besorolást.

A Magyar Fürdőszövetség 7 tagú minősítő bizottsága egy 2 napos audit során vizsgálta meg a sárvári fürdőt egy olyan szempontrendszer alapján, ami kategóriánként kiterjedt a műszaki, a higiénés, a vízkezelési, az infrastrukturális feltételekre, a kínálat és szolgáltatások választékára és színvonalára, valamint a humán felkészültségi és szakképzettségi követelményekre.

A minősítést a Magyar Fürdőszövetség őszi közgyűlésén Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkár és Mogyorósi Ferenc a Magyar Fürdőszövetség Minősítő Bizottságának elnöke adta át Vancsura Miklósnak, a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatójának.

 

Ezen a közgyűlésen a sárvári fürdő a fent említett minősítéseken kívül még egy díjat is átvehetett: „Az év fürdője" országos közönségszavazáson Hajdúszoboszló után a második legtöbb szavazatot kapta.

A mellékelt fotón az átadáson résztvevők balról jobbra: Mogyorósi Ferenc a Minősítő Bizottság elnöke, Czeglédi Gyula a Magyar Fürdőszövetség ügyvezető elnöke, Kopácsi Zsuzsanna a Sárvári Gyógyfürdő kft. üzemeltetési igazgatója, Koós Melinda a Sárvári Gyógyfürdő kft. marketing igazgatója, Vancsura Miklós a Sárvári Gyógyfürdő kft. ügyvezető igazgatója, Nagy-Fáró Tibor a Sárvári Gyógyfürdő kft. műszaki igazgatója, Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkár és Juhász Szabolcs A Magyar Fürdőszövetség főtitkára.