Nyit a Centrooms Park Eger

Forrás: turizmus.com

 2016. december 18. 12:06

Egyik oldalról a Dobó tér fölé magasodó Egri vár, a másik oldalról a felújított Érseki Palota zárja közre az Érsek utcát, ahol a Centrooms Park Eger december 26-án megnyitja kapuit. A hotel 21 lifestyle stílusban kialakított szobája 52 főnek kínál egyszerre szállást.

A nagy múltú Érsek utcában fekvő szálloda kétágyas standard szobái a belső udvarra néznek, alapterületük 22-25 négyzetméter. A szintén kétágyas classic szobák kitűnő kilátást nyújtanak az Érseki palotára és a Dobó tér fölé magasodó várra, alapterületük 20-24 négyzetméter. A szobák felszereltségéhez tartozik: klíma, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, LCD-televízió, kábelcsatornák, telefon, hűtő, vízforraló és wifi. A hotel 4 szobájában lehetőség nyílik plusz 1 fő vagy 2 gyermek elhelyezésére, ezekben a 34 négyzetméteres szobákban a két teljes értékű ágy mellett kanapéágyak találhatók, emellett a szálloda kínál 3 db két légterű szobát is, 4 felnőtt számára. A két hálótérben négy teljes értékű ágy és egy fürdőszoba található. Az erkély nélküli családi szobák a belső udvarra néznek, minden légtérben található külön tévé, a szobák alapterülete 45 négyzetméter.


A hotel vezetőségének (tulajdonos: Harmati László, igazgató: Kovács-Szalók Adrienn) célja, hogy a fárasztó, de tartalmas egri városnézés után vendégei kényelmes ágyakban, páratlan kilátással rendelkező szobákban tökéletesen ki tudják pihenni magukat. Megcélzott vendégkörük: átutazó egyéni kül- és belföldi városnéző turisták, külföldi csoportok, fiatal generációk.

Az önellátó szálláshely üzemeltetője, az Eger-Park Hotel Kft. igyekszik kielégíteni azoknak a vendégeknek az igényeit is, akik svédasztalos reggelire vagy vacsorára vágynak, vagy a wellness szerelmesei. Mindezért csupán rövid sétát kell tenniük a Hotel Eger&Parkba. Akik pedig az igazi vidéki élet hangulatát kívánják átélni, azoknak egy lovas tanyán, a céghez tartozó Mátyus Udvarházban nyújtanak lehetőséget, melyhez igény szerint transzfert is biztosítanak. A cég cigányzenével egybekötött borkóstolókat, vacsorákat is szervez az Istenes pincében.

Kapcsolat:

CENTROOMS PARK EGER

H-3300 Eger, Érsek u. 4.

+36/36-522-254, info@centroomseger.hu;  www.centroomseger.hu