Plusz egy fizető vendég

Forrás: turizmus.com

 2017. július 26. 14:14

Ugye szembesült már a helyzettel, három fő érkezne a kétágyas szállodai szobába? Ez egyrészt örömteli esemény, plusz egy fő, másrészt gond, mert a harmadik vendég minőségi éjszakája is fontos.

Az alvás mindenki számára kulcskérdés, életünk létfontosságú, nélkülözhetetlen része. Szükséges a test regenerálódásához, a napközben elsajátított új ismeretek rendszerezéséhez, feldolgozásához. Az ébrenlét alatti érzelmi hatások is részben alvás alatt kerülnek helyükre. Megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hiányában fáradtak, álmosak leszünk.

A pihentető alvás alapvető feltétele egy jó, kényelmes ágy. De mi történik, ha három vendég érkezik a kétágyas szobába?

A görgős vendégágy egy igazán praktikus, gyors megoldás kapacitás bővítésre. A Dr. Hotellátó Zrt. által kínált vendégágy az egyik legjobb választás a minőségi összecsukható ágyak közül. Kiemelkedően komfortos, erős, ágyrács helyett stabil ágydeszkával és 16 centiméteres prémiumrugós matraccal rendelkezik, így kényelmes alvást biztosít hosszú éveken át. 200 centiméteres hosszával, 90 centiméteres szélességével pedig a nagyobb termetű vendégek is kényelmesen elhelyezkedhetnek rajta. Masszív, könnyedén gurítható, összehajtott helyzetben egyszerűen tárolható.

 

Amennyiben szállodájuknak is fontos a kétágyas szobába pluszként érkező harmadik vendég kellemes éjszakája, mindezt pedig kedvező áron kívánják biztosítani, érdeklődjenek a Dr. Hotellátó Zrt alábbi elérhetőségein:

(x)