SabeeApp – Készülj fel! Újraindítást támogató program szálláshelyeknek

Forrás: turizmus.com

 2021. április 14. 16:10

A SabeeApp felhőalapú hotelmenedzsment-szoftver és a Marketing21 digitális ügynökség összefogott azért, hogy támogassák a szállodák újraindulását.

A program célja, hogy a szálláshelyek okos hotelmegoldásokkal és online marketingeszközök segítségével komoly versenyelőnyre tegyenek szert a nyitást követő időszakban.

Az újraindulást támogató csomag segítségével a hotelek kihasználhatják a digitális megoldásokban rejlő lehetőségeket és ezzel egyszerűsíthetik mindennapi működésüket, csökkenthetik adminisztrációs költségeiket, és új vendégekre tehetnek szert. A két cég az együttműködés során megvizsgálja a szállásadó működését, weboldalát, marketingtevékenységeit, és személyre szabott segítséget nyújtanak a fejlesztések kivitelezésében.

„A Készülj fel! támogatói programunkat azoknak a tudatos szállodáknak hoztuk létre, akik időben szeretnének felkészülni a szállodaipar újraindulására. Tudjuk, hogy ehhez a szálláshelyeknek minden erőforrásra szükségük lesz, ezért kedvezményekkel és halasztott fizetési lehetőséggel szeretnénk minél könnyebbé tenni számukra az időszakot. Olyan megoldásokat biztosítunk, amelyekkel rövid időn belül teljes foglaltságot érhetnek el.” – fogalmazott Herman Szabolcs, a SabeeApp ügyvezetője.

A Készülj fel! csomag lényege, hogy a hotelek egy egyszeri 99 eurós díjért 3 hónapig  használhatják a SabeeApp szoftver összes modulját, segítséget kapnak az online utazási irodák (OTA-k) beállításában, valamint az online marketingfolyamataik kivitelezésében is.  A program során a hotelek személyre szabott oktatásban részesülnek a SabeeApp szakértőinek részvételével, így saját igényeinek megfelelően tudják kihasználni az online megoldásokban rejlő lehetőségeket.

„A programban részt vevő szálláshelyek növelhetik online jelenlétüket, és több potenciális vendéget érhetnek el azáltal, hogy átvizsgáljuk a weboldalukat és digitális marketingszakmai tanácsadást nyújtunk számukra. A szálláshelyeket mindez több közvetlen foglaláshoz segíti, így növelhetik bevételüket és profitabilitásukat a nyitást követő időszakban." – tette hozzá Nótin Szabolcs, a Marketing21 digitális ügynökség ügyvezetője.

A Készülj Fel! támogatói program weboldala ITT található.


 

(X)