Saját magazint készített a Kolping Hotel

Forrás: turizmus.com

 2020. október 03. 15:33

A Kolping Hotel 2021-ben ünnepli fennállásának 25 éves jubileumát. Ebből az alkalomból saját magazint jelentetett meg, melynek ünnepélyes bemutatóját október 3-án, a szálloda születésnapján tartották.

A magazin neve ITT.OTTHON, mert a Kolping Hotel a családok második otthona, ahová jó megszökni, ahol jó együtt lenni az év bármely napján –indokolta a névválasztást az alsópáhoki szálloda.

A születésnapi hétvégén a szálloda kabala vízilovainak házassági évfordulóját is ünnepelték, amire meglepetés ajándék volt ez a tartalmas kiadvány. Az első olvasók a hétvégét ott töltő vendégek lettek.

A szálloda születésnapjára készült el a magazin

Fotó: Kolping Hotel

A magazin tartalmáról Kutai Dóra marketingvezető elmondta, a szállodaigazgató egy nagy interjúban mesél a kezdetekről és a tervekről, sőt, az olvasók kicsit beleshetnek a kulisszák mögé, mert van benne recept a séftől, meg lehet tanulni vízilovat rajzolni, és Boldizsár Ildikó vadonatúj Bobó meséje is itt olvasható először. Az ismert meseíró két alkalommal írt már mesekönyvet a szállodának, a második pont az 50. könyve lett. Érdekesség, hogy épp a magazin 50. oldalán kapott helyet az új szülinapi mese. Nem utolsósorban, a magazin hasábjain beszámolnak a Kolpingban jelenleg zajló nagy beruházásról, a Bobo Fun Park építéséről.

Ezenkívül izgalmas bejelentéseket is közöl a lap. Útjára indult a szálloda vadonatúj hűségprogramja és egy egész éven átívelő fotós kihívás is. A magazinban található promóciós kód az első 250 foglalónak még egy különleges előnyt is jelent! Hogy lehet a magazinhoz jutni? Aki nemrég járt ott, figyelje a postaládáját. Aki nem, a következő pihenéskor a szobába bekészítve kapja majd meg – tudatta Kutai Dóra.