Spotterkedés a fürdőkádból

Forrás: turizmus.com

 2019. november 19. 11:52

A repülés szerelmeseinek egyik álmát valósította meg a San Francisco-i Nemzetközi Repülőtér.

A Grand Hyatt SFO jó néhány szobája ugyanis a forgalmi előtérre és a futópályára néz. A szállodában 351 szoba található, ebből 22 lakosztály, és mindegyik hangszigetelt, így a pihenni vágyókat nem fogja különösebben zavarni a repülőtér forgalma – írja az AIRportal, amely az Airways Magazine-ban bukkant a hírre.

A szálloda közvetlen kapcsolatokkal rendelkezik a fő utasforgalmi terminálokkal, és már a check-in pultoknál elbűvöli a látogatót. A két emelet magas beltérben egyrészt érdekes formatervezési megoldásokat használtak, másrészt a hatalmas üvegfelületen keresztül a 01 jelű futópályára, illetve az A terminálra láthatunk rá. A nagy ablakfelület egyébként minden közösségi térre jellemző.

Az ablakok minden szobában a padlótól a plafonig érnek

Fotó: Grand Hyatt

Szerencsére ez a tulajdonság a szobákra is igaz. Az Airways Magazine szerint minden szobában teljes, padlótól a plafonig terjedő ablakok vannak a nappaliban, a forgalmi előtérre néző szobákban pedig spotter- (repülőgép-fotózási) tanácsokat és távcsövet is találni.

A Corner Suite nevű lakosztály a legelőkelőbb: a fürdőszobában is teljes ablakok vannak, amelyek a nappalihoz hasonlóan szintén a forgalmi előtérre néznek.

A futópályára néző szobákért az Airways keresése alapján novemberben és decemberben teljesen baráti árat, 214 dollárt, mintegy 65 ezer forintot kell fizetni éjszakánként, de ha valaki a fürdőkádból akar Jumbókat és Superjumbókat nézegetni, annak az AIRportal alapján legalább 250 ezer forintot kell kifizetnie éjszakánként.