Teljes körű rendezvényszolgáltatás a Hungexpón

Forrás: turizmus.com

 2019. május 27. 10:30

A HUNGEXPO Zrt. több mint 50 éve Magyarország első számú kiállítás- és rendezvényszervező cége, amely az elmúlt bő fél évszázad alatt jelentős tapasztalatot halmozott fel.

Mindezt tovább bővíti a tulajdonos, GL events által biztosított tudástár. A cégcsoport megkerülhetetlen szereplője az iparágnak, hiszen világszerte 5 kontinens 20 országában van jelen.

Ezt a szaktudást az idén januárban indult komplex rendezvényszervezési szolgáltatásunkkal örömmel kamatoztatjuk partnereink eseményeinek megvalósításában, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont határain túl, az ország egész területén.

360 fokos szolgáltatásunk mindent magában foglal – installációk építésétől kezdve, bútorok, technikai eszközök és személyzet biztosításán át, egészen a dekorációs és catering szolgáltatásig –, ami szükséges lehet, hogy hozzájárulhassunk partnereink eseményeinek sikerességéhez.

Hisszük, hogy egy-egy rendezvény megvalósítása során nemcsak eszközöket biztosítunk, hanem maradandó élményt is ajándékozunk partnereinknek!

Fotó: Hungexpo

Új szolgáltatásunk gerincét a bútorkölcsönzést végző üzletágunk adja, amely az olyan alapvető eszközöktől kezdve, mint a bárasztalok és székek, egészen a ritkaságszámba menő darabokig, mint a masszázságy vagy babzsák fotel, mindent örömmel biztosít partnereink rendelkezésére.

Kínálatunk sokszínűsége garantálja a legkülönfélébb rendezvények megrendezését, legyen szó exkluzív, kis létszámú fogadásról, üzleti találkozóról, több ezer fős konferenciáról vagy akár gálavacsoráról.

Portfóliónk folyamatosan követi a piaci igényeket és az aktuális trendeket, ezek bemutatására alakítottuk ki bemutatótermünket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont K IV-es pavilonjában, ahol minden érdeklődőt szeretettel várunk, hogy inspirációt merítsen egyedi rendezvényéhez.

További információkért látogasson el a www.rental.hungexpo.hu weboldalra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a furniturerental@hungexpo.hu e-mail címen!

 

(x)