Teltházas volt, és egy teljes szintet kivett a Four Seasons-ben Robbie

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 11. 15:14

Hatalmas tömeget vonzott a Sziget eddigi legnagyobb sztárja. A Robbie Williams koncert napján késő estére elfogytak az aznapra kiadható napijegyek. A Szigeten 80 ezren voltak, a látogatók zöme Robbie koncertjét nézte, ahol megtelt a nézőtér.

A Sziget mínusz egyedik napjának sztárja púposra töltötte a Nagyszínpad előtti teret, kb. 75 ezer rajongó énekelte végig Robbie Williams legnagyobb slágereit. A fesztivál területén összesen 80 ezren voltak, ami a mínusz egyedik napon teltháznak számít, hisz megérkezett az összes a 7 napos bérletes és a kiadható napijegyek is elfogytak.

Az angol világsztár a Four Seasons Gresham Palace Hotelben szállt meg – közölte a Blikk, amely szerint Robbie Williams már vasárnap reggel hét óra óta Budapesten tartózkodott.

A rajongóknak azonban esélyt sem adott a találkozóra, a reptérről megérkezve sem szállt ki a szálloda főbejáratánál, hanem egyből a mélygarázsba vitte egy Volskwagen.

Az énekes a 179 szobás luxusszállodában egy egész emeletet bérelt ki magának, és testőrök is vigyáznak rá. Stábjának több tagja délután bejárást tartott a Sziget Fesztivál helyszínén, Robbie viszont ezalatt az idő alatt is a szállodában tartózkodott.