Tisztújító közgyűlést tartott a FATOSZ

Forrás: turizmus.com

 2021. június 11. 16:55

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) 2021. június 10-én tisztújító közgyűlést tartott Fonyódon.

A választás eredményeként az elkövetkezendő három évre a Szövetség elnökének ismét Frankó Pált választották meg.

A FATOSZ régi-új elnöke, Frankó Pál

Fotó: Turizmus.com

Az elnökség összetétele ugyanakkor módosult, így az elkövetkezendő időszakban az alábbi alelnökök vesznek részt a munkavégzésben: Dr. Szabó Géza, Benkovics László, Csizmadiáné Róth Éva, Csillagné Szintai Zsuzsanna, Koroknai Béla és Gyurkó Béla.

Az elnökség tagjai között vannak régi és új tagok is, azonban kijelenthető, hogy növekedett a gyakorlati szakemberek aránya az elnökségen belül. Ennek köszönhetően az érdekvédelmi törekvésekre még nagyobb hangsúlyt fognak fektetni - tájékoztatta lapunkat a szövetség.

Az Ellenőrző Bizottság három tagja: Juhászné Kéri Regina, Somogyváriné Koncz Margit és Hollóné Czvack Marianna lett.

Az elmúlt időszakban a Szövetség is részt vett minden olyan platformon, ahol a tagok érdekeit képviselni tudja. A következő időszakban kiemelt jelentőséggel fog bírni a szálláshely-szolgáltatókkal történő hatékony kommunikáció.

Képzéseik a továbbiakban is elérhetők lesznek, a nyár folyamán újabb csoport fogja elkezdeni a "Lehetőségek a falusi turizmusban" képzést. Az új elnökség a következő két hétben stratégiai tervezési időszakot kezd el, melyben rövid-közép, és hosszútávú terveit vázolja fel.

Kapcsolódó cikkek