TÜV Tanúsítvány a Carbona éttermének

 2014. február 06. 20:00

Magyarországon először a hévízi NaturMed Hotel Carbona éttermét értékelték a nemzetközileg elismert TÜV Rheinland Star tanúsítványával.

Az Attila étterem több szempont alapján vizsgált működését kiemelkedő színvonalúnak találták. A rangos minősítés hivatalos átadására a szállodában került sor.

Magyarországon először a NaturMed Hotel Carbona Attila étterme részesült TÜV Rheinland Star tanúsítványban. A számos szempontot vizsgáló helyszíni értékelés során többek között az étterem élelmiszerbiztonsági feltételeit, konyhai előkészítési és felszolgálási folyamatait, valamint beszerzési és optimális gazdaságossági mutatóit vették figyelembe.

„Magyarországon elsőként a NaturMed Hotel Carbonának adtuk át ezt a világszerte már általánosan elismert minősítést, mely az étterem teljes működési folyamatát értékelte és találta kiemelkedő színvonalúnak” – mondta el Bálint Ágnes, a TÜV Rheinland InterCert Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója az ünnepélyes átadón.

„Büszkék vagyunk arra, hogy elsők lehetünk ennek a minőségi tanúsítványnak a megszerzésében. A gasztronómia ugyanis nemcsak a vendéglátás része a Carbonában, de szervesen illeszkedik gyógyszolgáltatásaink rendszerébe is, így különösen fontos a mindenre kiterjedő ellenőrzés és precizitás” – hangsúlyozta Tapodi Attila, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója.

A szálloda Attila éttermének magas színvonalát 2013-ban Magyar Termék Nagydíjjal is elismerték. (X)