Új és olcsó szállodaláncot épít a Trump-cégbirodalom

Forrás: MTI

 2017. június 06. 15:49

Az amerikai elnök vállalatbirodalma új, ezúttal alacsonyabb kategóriás szállodaláncolat kiépítését kezdi meg. Az új vállalkozásról Donald Trump idősebbik fia, ifj. Donald Trump számolt be a sajtónak.

Elmondta: az eddigi luxushotelek helyett ezúttal kifejezetten a szűk pénztárcájúak számára terveznek szállodákat nyitni. Az ötlet a tavalyi választási kampány során született, mert - mint ifjabb Trump kifejtette - azzal szembesültek, hogy túl sok a luxusszálló, de nincs elég szállodai férőhely a kispénzűeknek.

Az új szállodaláncolat az Amerikai Ötlet nevet kapja, hoteljei háromcsillagosak lesznek, és az első három szállodát a déli Mississippi államban nyitják meg.


A tervek szerint régi időkre emlékeztető bútorokkal, Coca Cola-automatákkal és a hatvanas évek amerikai életérzését megidézni hivatott berendezésekkel szerelik fel őket. "Patrióta szállodák lesznek" - fogalmazott ifjabb Donald Trump a tervek felvázolásakor.

Megválasztása után Trump a szerteágazó vállalatbirodalmának irányítását két fiára bízta, s ő maga visszalépett az üzleti tevékenységtől.

Kapcsolódó cikkek

Megszűnhet a Brand USA

2017. május 30.