Új tagok és új bizottság a Schnitta Sámuel Egyesületben

Forrás: turizmus.com

 2015. december 10. 17:16

A Schnitta Sámuel Egyesület legutóbbi tanácskozásán új tagok csatlakoztak a szervezethez, és bejelentették, hogy megalakult a Külkapcsolati és Szakképzési Bizottság.

November 29-én Noszlopon, a Lucullus Fogadóban tartotta tanácskozását a Schnitta Sámuel Egyesület. Ezen új tagok csatlakoztak az egyesülethez: Bobák József – Jászberény, Gaál Zoltán – Szolnok, Hartmann Ferenc – Veszprém, Mayer Zsanett – Veszprém, Németh Krisztina – Veszprém, ifj. Pinczés Károly – Hajdúszoboszló, Papp Tamás – Veszprém, Soltész Béla – Kazincbarcika, Szabó Péter – Noszlop.

 

Bejelentették, hogy megalakult a Külkapcsolati és Szakképzési Bizottság, amelynek célja a kapcsolattartás a külföldi szakiskolákkal, szakmai továbbképzés és közös versenyek megrendezése. A bizottság elnökének Mayer Gyulát választották.

Az egyesület tagjai sorszámozott plasztik kártyát kaptak, amely 4 fő részére 50 százalék kedvezményre jogosít az egyesületi tagok tulajdonában lévő vendéglátó üzletekben. Szó volt még a hagyományos Pincér bálról, amelyet jövőre február 28-án, Debrecenben rendeznek meg.