We Will Rock You flashmob a Continental Hotel Budapestben

Forrás: turizmus.com

 2017. november 21. 15:15

Igencsak meglepődtek egy borvacsora mit sem sejtő vendégei, amikor a Queen slágerével fogadták őket a szálloda halljában.

A musicaltörténelem legnagyobb sikerei, a tíz leghosszabb ideig játszott musical között tartják számon a 2002-ben, Londonban bemutatott, Queen dalokból készült We Will Rock You musicalt. Az előadást eddig 17 országban mutatták be hatalmas sikerrel, több mint 16 millió néző tomboló ovációval fogadta.

Az előadás a világon elsőként új rendezésben és koreográfiával, egyedülálló látványvilággal látható a pénteki premiert követően magyar nyelven, Budapesten a BOK Csarnokban.

A produkció stratégiai partnereként, valamint a Continental Hotel Budapest kultúrát támogató személetmódjából adódóan kötelességünknek éreztük, hogy egy nagyszabású flashmobnak adjunk otthon a szálloda előcsarnokában.

A semmit sem sejtő, borvacsorára érkező vendégsereg legnagyobb meglepetésére az egyik vendég elégedetlensége jeléül egyszer csak elkezdi ütni a recepcióspultot az ismert Queen-sláger ritmusával.

A többi a videóból kiderül.