Elhunyt Dömötör Miklós

Forrás: turizmus.com

 2023. július 03. 19:48

A Danubius Hotels búcsúzik kiemelkedő munkatársától. Hosszan tartó, súlyos betegség következtében elhunyt Dömötör Miklós.

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán vendéglátó üzemgazdász diplomát szerző szakember 1971-től számos vidéki és budapesti étteremben és több szállodai étteremben is dolgozott, ahol a szakmai ranglétrát végigjárva jutott el az éttermi igazgató pozícióig. 1994-től a margitszigeti szállodák igazgatóhelyettesévé nevezték ki.

Dömötör Miklóstól búcsúzik a Danubius Hotels

Fotó: Danubius Hotels

Szállodaigazgatóként, 2001 és 2004 között, először a Hotel Stadiont – ma Danubius Hotel Arena – vezette, mely időszakban kétszer is ő lett a Danubius-láncon belül az „Év Igazgatója".

2004 szeptemberétől a pöstyéni szállodák általános vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be.

Visszatérve Magyarországra, 2007 áprilisától a Radisson Blu Béke Hotel szállodaigazgatójaként dolgozott egészen 2014-ig. Az ő vezetése alatt ünnepelte az ikonikus szálloda 100. jubileumát.

Dömötör Miklós közel négy és fél évtizedet felölelő pályafutása során méltó szakmai elismertséget szerzett – írta megemlékezésében a Danubius Hotels. A Danubius iránti lojalitása, a vendéglátás iránti elhivatottsága, és nem utolsó sorban mindenkori munkatársai iránt érzett elkötelezettsége okán a szállodaipar kiemelkedő személyiségévé vált – fogalmaztak.

Dömötör Miklós búcsúztatásáról később adunk tájékoztatást.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.