Igazgatócserék a Danubius-szállodák értékesítési szervezetében

Forrás: turizmus.com

 2023. január 02. 13:04

Január elsejétől több fontos változás is történt a Danubius Hotels Zrt. értékesítési szervezetében. Hegedüs Hajnalka ezentúl a Hilton Budapest commercial director pozícióját tölti be. A Radisson Blu Béke Hotel és a Danubius Hotel Helia klaszterének értékesítési igazgatója pedig Márkus Csaba lesz.

A Hilton Budapest korábbi commercial directora, Dombi Patrícia január elsejével közös megegyezéssel távozott a vállalattól – közölte a Danubius Hotels.

danubius

Hegedüs Hajnalka

Fotó: Danubius Hotels

Utódja, Hegedüs Hajnalka a Budapesti Gazdasági Egyetem turizmus és hotel menedzsment, majd a Corvinus Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán végzett. Tanulmányai alatt Németországban és az Egyesült Államokban is szerzett tapasztalatot. Külföldi szakmai tapasztalatait és szemléletét 2001-től, gyakornokként kezdve hasznosította a Danubius Hotelsnél. A ranglétrát végigjárva a lánc budapesti egységeiben, a Heliában, a Hungariában, a Flamencóban, a Radisson Blu Békében és a Hilton Budapestben szerzett értékesítési és vezetői tapasztalatokat, az elmúlt két évben pedig a Béke és a Helia szállodák értékesítési igazgatójaként dolgozott.

A szakember értékesítési vezetőként csapatában az emberi kapcsolatok erejében hisz és voksát a bizalom mellett teszi le új pozíciójában is – abban a szállodában, ahova 14 év után tér vissza.

Elérhetősége:
Email: hajnalka.hegedus@hilton.com
Mobil: +36 70 501 8753

markuscsaba

Márkus Csaba

Fotó: Danubius Hotels

Feladatait Márkus Csaba, a Hilton Budapest korábbi értékesítési igazgatója veszi át, akit a Radisson Blu Béke Hotel és a Danubius Hotel Helia klaszterének értékesítési igazgatójává neveztek ki.

A szakember 2008-ban csatlakozott először a szállodalánchoz, ahol 2014 óta töltötte be ezt a pozíciót.

A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikumban, majd a Budapesti Gazdasági Egyetemen szerzett végzettséget turizmus-vendéglátás szakon. A Hilton felújításában szerzett tapasztalata, ötcsillagos piaci ismerete és szaktudása a Helia és az idén 110 éves Béke hírnevének öregbítésében is a hotellánc segítségére lesz.

Elérhetősége:
Email: csaba.markus@danubiushotels.com
Mobil: +36 30 937 7787

„Két, már hosszú idő óta a Danubius kötelékébe tartozó kitűnő szakember fogja irányítani a három szálloda értékesítését és annak csapatait. Elhivatottságuk, lojalitásuk és szakmai kvalitásaik biztosítanak arról, hogy szállodáink értékesítése a megfelelő kezekben lesz" – mondta el kinevezésük kapcsán Liptai Judit, a Danubius Hotels Központi értékesítési és marketingigazgatója.