Kinevezések a Danubius értékesítési szervezetében

Forrás: turizmus.com

 2019. július 17. 15:58

Július közepével két fontos változás is történt a Danubius Hotels Group értékesítési szervezetében: Faluhelyi Judit és Schneider Petra másik szállodába igazolt.

Faluhelyi Judit, a balatonfüredi Hotel Marina és Annabella értékesítési és marketingigazgatói pozíciójából a Danubius Hotel Flamenco és Budapest sales csapatába igazolt, pozícióját a balatoni szállodákban Schneider Petra vette át, aki a Danubius Hotel Bükből érkezett.

 

Faluhelyi Judit

Fotó: Danubius Hotels Group

Faluhelyi Judit július 11. óta senior MICE marketing managerként dolgozik a Hotel Flamenco és Budapest sales csapatában.

Judit a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola vendéglátás szakán és a Külkereskedelmi Főiskola nemzetközi kommunikáció szakán szerzett végzettséget. Pályáját a Grand Hotel Corvinus Kempinskiben kezdte, majd a Danubiushoz igazolva először tizenkét évet töltött a Danubius Hotel Gellértben sales manageri pozícióban, majd négy évet a Hilton Budapestben conference&event sales managerként.

A szakember számos sikeres rendezvény lebonyolításában vett részt. Nagy szakmai kihívásként és sikerként élte meg a balatoni éveket, ugyanakkor nagyon örül, hogy visszatérhet a rendezvényértékesítés világába, egy olyan pozícióba, ahol lehetősége lesz átadni szakmai tudását.

 

Schneider Petra

Fotó: Danubius Hotels Group

Schneider Petra a balatonfüredi Hotel Marina és Annabella értékesítési és marketingigazgatói pozícióját tölti be július közepétől.

Petra 2007 óta dolgozik a Danubius Hotels Groupnál, a Nyugat-magyarországi Egyetem közgazdász szakának elvégzése után érkezett a szállodalánchoz.

Az elmúlt tizenkét évben több területen is kipróbálhatta magát a Danubius Health Spa Resort Sárvár és a Danubius Hotel Bük munkatársaként.

Pályáját recepciósként kezdte, dolgozott szobaértékesítőként, majd e-commerce és MICE sales managerként is, amivel párhuzamosan az igazgatói asszisztensi feladatokat is ellátta.

A szakember aktív szerepet töltött be a Danubius Hotel Bük munkatársaknak és vendégeknek szóló rendezvényeinek szervezésben. 2011-ben elnyerte a Danubius belsős, „Az év munkatársa” díjat is.