Misóka Laura vezető menedzserként folytatja az Everguestnél

Forrás: turizmus.com

 2021. október 13. 11:08

Misóka Laura Chief Executive Assistant mostantól vezető menedzserként, Chief Operating Officerként (COO) vesz majd részt az Everguest munkájában.

A vezető menedzser felelős a vállalat mindennapi működéséért, erről pedig beszámol és jelentést készít a vezérigazgatónak (CEO).

Misóka Laura a nemzetközileg is elismert, magasrangú Shannon College of Hotel Management egyetemen szerezte diplomáját, majd 6 országban (Írország, Egyesült Királyság, Skócia, Hollandia, Egyesült Államok, Magyarország) szerzett szállodai tapasztalatokat. Ezekkel a továbbiakban  is nagymértékben hozzájárul majd az Everguest nemzetközi terjeszkedéséhez – közölte lapunkkal a cég.

misokalaura_everguest

Misóka Laura korábban 6 országban szerzett szállodai tapasztalatokat

Fotó: Everguest

Belán Miklós, az Everguest vezérigazgatója elmondta: "Laura kiváló szakember, proaktivitásával, kitűnő intelligenciájával, energiaszintjével és motiváló képességével remek operatív vezetője lesz az Everguestnek és méltó példát állít majd a női vezetői aspiránsok számára is. Megtisztelő, hogy együtt dolgozhatok vele és – ahogy eddig is, úgy a jövőben is – sokat fogok tanulni tőle."