Nemes Róbert az újranyitó ibis Styles Budapest Citywest igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2022. május 24. 13:18

Az Accor vendéglátóipari csoport Nemes Róbertet nevezte ki az újranyitó ibis Styles Budapest Citywest igazgatójának. A főváros nyugati bejáratánál található hotel két év után, 2022 júniusától fogad ismét vendégeket.

Nemes Róbert a Mellow Mood Hotelstől érkezik az Accorhoz. Az új vezető a Budapesti Metropolitan Egyetem turizmus-vendéglátás szakán végzett közgazdászként. Pályafutását 1997-ben a Hotel Taverna Budapestben (a mai Mercure Budapest City Centerben) kezdte londinerként, majd 2000-től a Ramada Budapest Hotelben recepciósként, később front office vezetőként folytatta.

nemes_robert

Nemes Róbert

Fotó: Accor

2009-től a budapesti Expo Congress Hotelben a front office részleget irányította, nagy tapasztalatot szerezve egyúttal a karbantartás területen is, majd 2012-ben a hotel szállodaigazgatója lett. 2014-ben már cluster szállodaigazgatóként folyamatosan több szállodáért felelt (Expo Congress Hotel, Baross City Hotel, Cosmo City Hotel, Estilo City Hotel, Promenade City Hotel, La Prima Fashion Hotel, Promenade City Hotel). Karrierje során többször vállalt aktív szerepet a nyitásokat megelőző feladatokban és a szállodanyitásokban.

„Róbert kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a szállodaiparban, akinek igazi szenvedélye, hogy kimagasló szolgáltatást nyújtson a vendégeknek" – mondta Sabina Bartyzel, az Accor kelet-európai igazgatója. Hozzátette: "Meggyőződésünk, hogy sikeresen fogja menedzselni az ibis Styles Budapest Citywest újranyitását, majd a szálloda csapatának támogatásával irányítani a hotel működését."

Az ibis Styles Budapest Citywest pop-art stílusú szobája

Fotó: Accor

Az ibis Styles Budapest Citywest könnyen megközelíthető az M1-es és az M7-es autópályáról, a közelében található a Kelenföldi vasút- és metróállomás, így üzleti utazók és turisták számára is ideális választás. A 114 szobás hotel modern, pop-art stílusú belső tereit a híres kortárs budapesti művész, Weiler Péter tervezte.

Elérhetőség:
e-mail: robert.nemes@accor.com
telefon: +36 30 276 1001