Október 26-án búcsúznak Rubovszky Andrástól

Forrás: turizmus.com

 2020. október 17. 08:56

A Kraft & Associates tájékoztatja a szakmát, hogy egykori operatív igazgatóját október 26-án, a Szent Gellért-templom urnakápolnájában helyezik örök nyugalomra.

Mint arról korábban beszámoltunk, Rubovszky András, a Gellért Szálloda egykori legendás hírű igazgatója, a Magyar Szállodaszövetség volt elnöke, a Széchenyi Társaság elnöke, az MDF volt pártigazgatója, számos állami és turisztikai kitüntetés birtokosa, életének 84. évében, október 9-én elhunyt.

Hamvait október 26-án (hétfőn) 15:30 órakor a Szent Gellért-templom urnakápolnájában (1115 Budapest Bartók Béla út 149.) helyezik örök nyugalomra.

Lelki üdvéért a gyászmisét ugyanaznap 18 órakor az Egyetemi templomban (1053 Budapest Papnövelde u. 8.) mutatják be.

A család kéri a résztvevőket, hogy a szertartásokra koszorút, virágot ne hozzanak. Az erre szánt összeggel a Don Bosco Ifjúsági Ének- és Zenekart támogassák a gyászjelentésben megadott módon.

Rubovszky András

Fotó: turizmus.com/Grósz Balázs

Emlékét örökre megőrizve búcsúzik tőle a Kraft & Associates munkaközössége: „Embersége, munkássága, szakértelme, élet- és munkaszeretete, elhivatottsága továbbra is példaként álljon előttünk. Bízunk benne, hogy amit földi életében elindított, továbbra is virágozni fog a jövőben.”

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kapcsolódó cikkek

50 év sok, vagy kevés?

2018. március 27.