Polgár András a Thermal Hotel Visegrád élén

Forrás: turizmus.com

 2020. július 31. 13:36

Július közepétől Polgár András tölti be a THV Zrt. vezérigazgatói pozícióját.

Polgár András közgazdász végzettségű, az Egyesült Államokban tanult vendéglátás igazgatást és vezetést, jelenleg jogi tanulmányokat folytat.

A szakember közel 20 éve dolgozik a szállodaiparban. Pályafutását az Egyesült Államokban kezdte, majd itthon a Hilton és Marriott láncoknál dolgozott különböző vezetői pozíciókban, üzemeltetési és értékesítési területeken egyaránt.

Polgár András

Fotó: THV

Igazgatóként részt vett az MLSZ Telki Sportcentrumának és Szállodájának megépítésében, majd üzemeltetésében, ezután Ausztriában dolgozott szállodaigazgatói pozícióban.

2014-től hat évig a siófoki Hotel Azúr és Azúr prémium szállodákat menedzselte igazgatóként. Ezt követően Magyar Turisztikai Ügynökségnél szerzett tapasztalatokat, mint szálláshelyekért és vendéglátásért felelős igazgató, innen érkezett most Visegrádra.

2010-ben az „Év Ifjú Szállodása díjjal” tüntette ki a Magyar Szállodaszövetség. Számos szakmai elismerés fűződik a munkásságához, többek között a Balaton első, hivatalosan is 5 csillagos Hotelstars-besorolásának elnyerése is a Hotel Azúr prémiummal.

A szakmai főtevékenysége mellett tanácsadóként is dolgozott szállodanyitási, fejlesztési és üzemeltetési témakörökben, jelentős szálloda beruházási tapasztalattal rendelkezik. Részt vesz a Hotelstars-minősítésekben is.

Emellett Polgár András az alapítója a Turizmus Regattának, amely már 10. éve a hazai turisztikai élet kiemelt vitorlásversenye és nyárzáró eseménye Balatonfüreden.

A Thermal Hotel Visegrád vezérigazgatójaként fő feladata az eddigi magas színvonalú szakmai munka folytatása, egy nagyszabású fejlesztési program összeállítása és végrehajtása, továbbá a szálloda felkészítése, hogy a közeljövőben megjelenő környékbeli versenytársakkal szemben is megőrizze erős piaci pozícióját.

Polgár András elérhetősége: polgara@thv.hu