Személyi változások a Nestlé Hungária vezetésében

Forrás: turizmus.com

 2019. január 31. 14:35

Szilva Mónika vezeti mostantól a Maggi márkát, azaz a Nestlé Food Üzletágát. 2019. január 1-től Bálint Gergely tölti be a Nestlé Hungária Kereskedelmi Igazgatói pozícióját.

Szilva Mónika

Fotó: Nestlé

Szilva Mónika fő feladata az üzletág továbbfejlesztése lesz, válaszokat találva a megváltozott táplálkozási szokások miatti kihívásokra. A szakember emellett továbbra is ellátja a Nestlé Fogyasztói Marketing vezetői feladatait is, ideértve a média, a digitális kommunikáció, valamint a fogyasztói és shopper insight kommunikációs területeket. Szilva Mónika több mint 20 éve csatlakozott a Nestléhez, kezdetben az Italok Üzletágat vezette, irányítása alatt vezettték be a kapszulás kávék piacán a ma már piacvezető NESCAFÉ Dolce Gusto-t, majd indult el a NESCAFÉ Dolce Gusto webshop. 2016-ban a Nestlé Vállalati Kommunikációs és Fogyasztói Marketing Igazgatója lett, ő felelt többek között a vállalat külső és belső kommunikációjáért, ideértve a kríziskommunikációt és a Nestlé márka építését is.

 

Bálint Gergely

Fotó: Nestlé

Bálint Gergely nyolc év FMCG kereskedelmi tapasztalat után, 2011-ben csatlakozott a svájci élelmiszeripari óriás édesség divíziójához Category Sales Managerként. Két évvel később a vállalat Out of Home üzletágának vezetője lett, majd 2016-tól a cég Food üzletágát irányította. Széles körű tapasztalata, üzleti sikerei, lendületes személyisége garancia arra, hogy a vállalat továbbra is sikeresen tudjon reagálni a piac diktálta kihívásokra.

 

Kapcsolódó cikkek