Távozik az MTÜ-től Katona Ilona

Forrás: turizmus.com

 2016. december 18. 12:04

Ezúton is búcsúzik kollégáitól és partnereitől Katona Ilona, aki 17 évvel ezelőtt csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt.-hez.

Az Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóságnak 2000. január 1-től volt igazgatója. Ezzel párhuzamosan, az elmúlt négy évben a Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatóságot is vezette.

Katona Ilona, szerkesztőségünkhöz eljuttatott üzenetében kifejtette, hogy a két régió - köszönhetően Kelet-Magyarország versenyképessége javulásának, s a két RMI erőfeszítéseinek - látványos vendégforgalom növekedést produkált mind a belföldi-, mind a nemzetközi turizmusban.

 

A szakember 2005. óta folyamatosan dolgozik Kelet- Magyarország egészségturizmusának fejlesztésén, s ő kezdeményezte az Észak-alföldi Termál Klaszter és a Termál Egészségipari Klaszter létrehozását is. Büszke arra, hogy szerepe volt az Alföld Spa projekt integrálásában a nemzeti marketingstratégiába.

Katona Ilona ezúton is köszöni a szakmai partnerek együttműködését, ugyanakkor sok sikert kíván az MTÜ valamennyi munkatársának a folytatáshoz.

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán és a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végzett szakember jelenleg az Ihrig Károly Doktori Iskola hallgatója, miközben rendszeres óraadó a turisztikai felsőoktatásban, a Debreceni és a Nyíregyházi Egyetemen.

Tájékoztatja a szakmát, hogy marad a turisztikai szakmában, pályafutásának következő állomásáról később ad tájékoztatást.

Katona Ilona elérhetőségei változatlanok: 30/2504010, ill. katona.ilona17@gmail.com