Új szakmai vezetés a Weco Travel cégcsoport élén

Forrás: turizmus.com

 2016. április 12. 13:29

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a cégcsoport bővülése a Weco Travel és a Weco Online egyesülése mellett a menedzsment átalakulását is érinti. A cégcsoport szakmai vezetése a következők szerint áll fel:

A corporate utaztatás üzletág vezetője Antoni Krisztián, aki a korábbi években a Vista Utazási Csoport céges utaztatás részlegén (BCD Travel) dolgozott country managerként, majd a Weco Online-nál az online repülőjegy üzletág vezetőjeként.

Fehér Kriszta, a Weco Travel üzleti utaztatásban szerzett 12 évnyi tapasztalatát a vállalatirányítás napjainkban kulcselemévé vált üzleti intelligencia rendszerekkel kapcsolatos feladatok ellátása során kamatoztatja.

A MICE üzletág 2002 óta változatlanul Morlin Franciska vezetésével működik. Fodor Edina, a cég értékesítési vezetője anyai örömök elé néz, feladatait júniustól Bencze Mónika veszi át, aki korábban a Holiday Inn Budapest-Budaörs szállodánál dolgozott értékesítési- és marketingvezetőként.

Visszatér a céghez Holczinger Zoltán, aki az online repülőjegy-értékesítési üzletág vezetői feladatait látja el. Korábban ugyanebben a pozícióban tevékenykedett a Weco-nál, most az utazom.com repülőjegy részlegétől csatlakozik újra a csapathoz.

Szintén visszatér Lippai Zsolt, aki fejlesztési és informatikai vezetőként erősíti újra a cégcsoportot. Korábban részt vett a Weco Online repjegy.hu, repulojegy.hu, 2fly.hu oldalainak fejlesztésében, ő is az utazom.com-tól érkezik.

Az online utazási üzletág (hurra-nyaralunk.hu) vezetői feladatait Makai Mónika végzi, aki korábban a HotelsPro online turisztikai foglalási rendszer értékesítési és marketing vezetői feladatait látta el az M and Amerika Utazási Irodánál.

Horváth Balázs, a Weco Travel ügyvezetője szerint a cég bővülése és a megújult menedzsment lehetővé teszi az online portfólió progresszív és egységes továbbfejlesztését, továbbá a corporate és online részlegek közelítésével a cég piaci növekedését.