Zakar Jozefet nevezték ki a szlovákiai Invia.sk élére

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 26. 16:40

Zakar Jozef, az Invia.hu online utazási iroda ügyvezetője 2022 októberétől a szlovákiai Invia.sk ügyvezetői pozícióját is betölti. Feladatköre így kibővül, és ezentúl a két egymással szomszédos ország Invia hálózatának irányításáért felel.

„Szlovákia jelentős szerepet tölt be cégcsoportunkban, ahol jelenleg is a szolgáltatások bővítésén és általános terjeszkedési lépéseken dolgozunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy a szlovák szervezeti egység élére Zakar Jozef kerül, aki immár hét éve sikeresen vezeti az Invia magyar leányvállalatát“ – nyilatkozta a kinevezés kapcsán Boris Raoul, az Invia Group vezérigazgatója.

Zakar Jozef

Fotó: Invia.hu

Zakar Jozef 2015 óta dolgozik az Invia.hu élén, és szlovák nyelven is anyanyelvi szinten beszél.

„Gyakran utazom Szlovákiába üzleti célból, és tisztában vagyok a helyi piac sajátosságaival. Izgatottan tekintek az új feladatkörökre, és alig várom az innovatív megoldások bevezetését a szomszédos országban. Szlovákiai utasaink is számíthatnak az utazási kínálatunk egyre bővülő választékára“ – mondta az újonnan kinevezett ügyvezető, aki folyékonyan beszél magyarul, szlovákul és angolul.

Kapcsolódó cikkek

Invia franchise-találkozó

2022. június 15.