A sikeres kommunikációról szervezett előadást a MUISZ

Forrás: turizmus.com

 2015. április 24. 13:11

Nagy érdeklődés kísérte a Magyar Utazási Irodák Szövetsége „Az utazási irodák sikeres kommunikációja" címmel szervezett előadását.

Az előadást tartó TONIC Reklámügynökség vezetője, Bódis Gergely az online kommunikáció csatornáit, ezek hatékonyságát, a kommunikációs eszközöket mutatta be részletesen, mint például a honlap, facebook, twitter, analitika, megtérülés stb.

A rendezvényen 30 iroda vett részt, akik a prezentáció anyagát írásban is megkapták a szövetségtől, sikeres marketingtevékenységük segítése érdekében.

 

Az előadás helyszínét a Német Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara biztosította. Czeiszing Miklós, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetője tájékoztatást tartott a szervezet működéséről és marketingstratégiájáról. Bemutatta a 2015-ös év témáját: a tradíciókat és népszokásokat Németországban, illetve az ezzel kapcsolatos aktivitásokat Magyarországon.

A teltházas előadás miatt a szövetség októberben tervezi még egy előadás megszervezését, hogy azoknak az érdeklődőknek, akik most helyhiány miatt nem tudtak részt venni az előadáson, lehetőséget biztosítson ismereteik bővítésére.

Az előadáson készült képek a MUISZ Facebook-oldalán megtekinthetőek: https://www.facebook.com/magyarutazasiirodak.szovetsege

A részvételi díj MUISZ-tagoknak 3000 Ft + áfa, nem MUISZ-tagoknak 14 900 Ft + áfa volt.