A TUI alá tagozódik a Terra Reisen

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 09. 12:03

Csákány Csaba country manager arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy szeptember 8-án postázta a Terra Reisen Bizományosi szerződésének és Márkapartneri megállapodásának a felmondását, 2015. október 31-i hatállyal.

„A Terra Reisen 2015. 10. 31-én teljesen a TUI Deutschland márkájává válik, és mint önálló utazásszervező megszűnik működni, nem csak Magyarországon, hanem mindenhol, ahol érdekeltségei voltak, így, Ausztriában is. Ez számos változást hoz a hazai piacon is: a jövőben csak azok az értékesítő partnerek tudnak Iris.plusban Terrát is foglalni, akik rendelkeznek World of TUI szerződéssel. Azok, akik nem kötöttek TUI-s szerződést, azok önálló jogon nem tudnak, de a TUI Magyarországnál Fekete Erzsébet és Göndös Anikó szeretettel várják, mint alügynököt.  Az alügynöki szerződés részleteiért az irodáknak, a TUI Magyarország utazási irodához kell fordulniuk (TUI Magyarország Kft., H-1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 17., Telefon: 06/1-463 08 00, email: tui@tui.hu).

A TUI jövőre magyar nyelvű katalógust nem ad ki; a szállodák a TUI Deutschland által kiadott Terra Ferienhotels katalógusából lesznek foglalhatók, az apartmanok és nyaralók átkerülnek a TUI Wolters katalógusba.

A jelenlegi Terra foglalási központ 2015. 09. 30-án bezár, s 2015. 10. 01. után minden, a Terrát érintő ügyletet a TUI Magyarország foglalási központjában Fekete Erzsébet vagy Göndös Anikó intéz. További, a TUI és Terra együttlétét illető kérdésekben Taskár Tamás tud nyilatkozni.”

Csákány Csaba a Terra csapat nevében ezúton is megköszöni partnereiknek az elmúlt 19 év közös munkáját és sikereit.

A Terra csapattal kapcsolatos személyi hírekről később adnak tájékoztatást.