Repjegyvásárlás után egyből megköthetjük a biztosítást ezen a felületen

Forrás: turizmus.com

 2024. február 19. 14:11

Az esetleges orvosi költségek fedezésére, valamint a járattörlések és a poggyász biztosítására kötnek a legtöbben szerződést – mutatják az AXA Partners CEE adatai. A társaság partnerségre lépett a Kiwi.com-mal, így a repülőjegyvásárlást követően a biztosítást is megköthetik az utazók a felületen.

Az AXA Partners CEE évente fél milliónál is több hívást kap ügyfeleitől, akiknek orvosi segítségre van szükségük. Adataik szerint az orvosi költségek fedezése mellett a legnagyobb kereslet a járattörlések és az elveszett poggyászok kártérítése iránt mutatkozik.

A Kiwi.com folyamatosan keresi az együttműködési lehetőségeket azokkal a vállalatokkal, akikkel még egyszerűbbé és biztonságosabbá tehetik az utazást. Az AXA Partners CEE-vel kötött együttműködésük is ennek a stratégiának a része.

A legtöbben az esetleges orvosi költségek fedezésére kötnek biztosítást

Fotó: 123rf.com

 

"Az AXA utasbiztosítás most személyre szabott csomagokat kínál a Kiwi.com-on foglalók számára, amelyeket az utazás lefoglalása során néhány kattintással meg lehet kötni" – kommentálta a partnerségi megállapodást Pavel Jechort, az AXA Partners CEE marketing és termékigazgatója.

Az AXA utasbiztosítás – a megvásárolt biztosítás típusától és a Kiwi.com-on történő foglalás során az utazók számára elérhető Általános Szerződési Feltételektől függően – többek között fedezi az orvosi költségeket egy bizonyos összeghatárig, balesetbiztosítást, felelősségbiztosítást, poggyászbiztosítást, 24/7 segítségnyújtási szolgáltatásokat és az utazás lemondására vonatkozó fedezetet.