Csomagár-koncepció az Anubis Travelnél

Szerző: Németh Andrea

Forrás: turizmus.com

 2019. december 16. 16:54

Egyre több utazásszervező csatlakozik a Magyar Utazási Irodák Szövetségének kezdeményezéséhez, és 2020. évi útjainál már teljes árat tüntet fel. Az Anubis Travel is alkalmazza az új koncepciót. A részletekről Ahmed Bahgat, a cég ügyvezetője nyilatkozott.

Az ügyvezető tájékoztatása szerint a csomagár tartalmazza a repülőjegyet, a szállást, a választott ellátást, a repülőtéri illetéket, a transzfert és az útlemondási biztosítás is. Külön fizetendő költség a vízum és az utasbiztosítás, mivel ez egyénileg változó igényként merülhet fel.

Mindezt az iroda weboldalán könnyen áttekinthető formában találhatják az utasok a teljes téli és nyári kínálatra. Ahmed Bahgat hozzátette, hogy a változás nagyon jót tesz a piacnak, és kedvező az utasok számára is, hiszen egyszerűbbé és átláthatóbbá válik minden, nem lesznek rejtett költségek.

Ahmed Bahgat, aki korábban maga is javasolta ezt a fajta árképzést, üdvözli, hogy végre egyre több iroda ismeri fel ennek fontosságát. Mint mondja, szerette volna, ha mindez már korábban megvalósul, ám nem lett volna szerencsés, ha csak páran működnek eszerint.

2020-ban újdonságként körutazásokat indít az Anubius Travel világszerte

Fotó: Anubis Travel

A tour operator nagyon jó 2020-as évre számít, ami a várakozások szerint meghaladja majd az idei, szintén sikeres év bevételeit. Bár végső számok még nincsenek, a 2019-es forgalom megközelíti az 5,7 milliárd forintot.

Az iroda fókuszában továbbra is Törökország, Egyiptom, Görögország és Spanyolország áll, újdonságként pedig körutazásokat is indít az Anubis Travel világszerte, elsőként európai desztinációkra koncentrálva.

Kapcsolódó cikkek