Elindult a Budatours új vállalkozása, a City Open Tour

Forrás: turizmus.com

 2019. december 19. 16:50

City Open Tour néven új városnéző vállalkozást indított a Hertzka család tulajdonában álló Budatours Kft. A cég december 18. óta kínál két- és háromórás, zárt ajtós városnézést buszaival, 16 nyelvű fedélzeti tájékoztatóval.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Zsiráf City Tour Hop On Hop Off Kft. két tulajdonosának (Eurama, Budatours) döntése értelmében megszüntette tevékenységét.

Hertzka András tulajdonos arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Budatours Kft. önállóan viszi tovább azt a tevékenységet, melyet 1991-ben a cégalapító, Hertzka György megálmodott. A City Open Tour Kft. önálló gazdálkodó szervezetként tevékenykedik.

Az open tour szolgáltatás szakmai hátterét a 25-30 éve együtt dolgozó management tagjai teszik hitelessé.

Az open tour egy olyan új termék, amely egyesíti a garantált, zárt ajtós, illetve a hop on városnézés szolgáltatását. Erre a szolgáltatásra – hét autóbuszból álló flottája mellé – a City Open Tour Franciaországban megvásárolt egy  88 utas szállítására alkalmas, 16 nyelvű tolmácsgéppel felszerelt Neoplan típusú emeletes autóbuszt, amely amint Budapestre érkezik, forgalomba is áll.

Elindult a Budatours új vállalkozása, a City Open Tour

Fotó: City Open Tour

A városnéző program indulási pontja a Dohány utcai Zsinagógánál található. A 2 és 3 órás open tour 16 nyelvű szolgáltatást az utasok visszajelzései és igényei alapján állították össze. Útközben 4 helyen fotószünetet tartanak a városnézés során.

A City Open Tour Kft. a világ 5 legnagyobb közlekedési vállalata  – az  RATPDEV – által létrehozott Extrapilotan franchise-jog magyarországi tulajdonosa. Az Extrapolitan-termék eleddig a világ 21 desztinációjában (London, Párizs, Berlin, Athén, Madrid stb.) nyerte el a koncessziót.

 

Ebben a minőségében, ismételten megújulva kíván

a Budatours, a City Open Tour minden kedves partnerének

Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Boldog Új Évet!

 

(X)