GetYourGuide utakat és programokat kínál a KLM

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 23. 12:12

Soron kívüli jegyek az Eiffel-toronyhoz, cápás merülés Fokvárosban vagy elképesztő kilátás a New York-i Empire State Building tetejéről – íme néhány program, amit a KLM GetYourGuide foglalási rendszere kínál.
Szeptember 21-től a KLM Holland Királyi Légitársaság világszerte lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy GetYourGuide utakat és programokat foglaljanak le, amit a Messengeren, a KLM.com-on, a KLM applikációján vagy a KLM fedélzeti portálján tehetnek meg.

A KLM és – az utazások, valamint programok vezető online foglalási rendszereként számon tartott – GetYourGuide együttműködésének köszönhetően a légitársaság ügyfelei több mint 30 000 út és program közül választhatnak közvetlenül a KLM platformján, a világ 2500 desztinációján. Foglalni a repülőjegy megvásárlásakor, becsekkoláskor és a repülőút alatt is lehet, vagy bármely időpontban, amikor éppen megfelelő. A legtöbb GetYourGuide út 24 órán belül lefoglalható és nem igényel papíralapú jegyet – egy sima QR-kód leolvasás is elég a beléptetéshez.

A GetYourGuide emellett folyamatosan emlékeztetőket küld az utazásról a mobiltelefonos felhasználóknak. Az új szolgáltatás a KLM számos felületén elérhetővé válik majd a következő napokban és hetekben. Az együttműködés kiválóan mutatja mindkét cég elkötelezettségét abban, hogy lépést tartsanak ügyfeleik elvárásaival a rugalmas, digitális utazástervezésben.

A KLM applikációt már 2 millióan töltötték le iOS és Android rendszerekben. Naponta átlagban 85 ezren használják az appot, amellyel az utasok jegyet vásárolhatnak, becsekkolhatnak, letölthetik beszállókártyájukat és ülést is foglalhatnak.


Az utazások és programok foglalási rendszerének vezető platformjaként a GetYourGuide több mint 30 000 látnivalót, túrát és programot kínál, 2500 különböző helyszínen. A GetYourGuide székhelye Berlinben található, és összesen 360 embert alkalmaz 11 különböző országban.

A hírhez muszáj hozzátennünk azt a megjegyzést, hogy a GetYourGuidefoglalási rendszer révén a KLM – ha akarja, ha nem utazásszervezővé lépett elő – hiszen ez tipikusan az a helyzet, amit szabályozni fog az EU utazási irányelve, mivel az utas a KLM felületén egy utazási csomagot vásárol.