Görög nyár a MouzenidisTravellel

Forrás: turizmus.com

 2016. március 06. 10:06

Az Utazás Kiállításon megtartott prezentációján mutatta be nyári árualapját a Mouzenidis Travel értékesítő partnereinek.

A nyári ajánlatokban a Thesszalonikin keresztül megközelíthető Chalkidiki-félsziget érthetően kap nagy hangsúlyt, hiszen az autóbusszal és repülővel egyaránt jól megközelíthető nyaralóparadicsomokban mintegy 200 szállásajánlattal rendelkezik az iroda, ennek 10 százaléka garanciális szállás. Megközelítésüket nagyban segíti a cégcsoporthoz tartozó Ellinairlégitársaság Budapest és Thesszaloniki közötti chartere, a járat 06.19. és 08.28. között, heti egy alkalommal, vasárnaponként, kényelmes menetrenddel közlekedik, a járat a GSA rendszerekben is foglalható. A repülőtértől 80-120 kilométernyi távolságra lévő üdülőhelyek kényelmesen, mindössze 1-1,5 órás transzferrel elérhetők.

 

Az Olympos lábánál elterülő Pieria tartomány szállásajánlatait szintén a thesszalonikijáratra szervezték rá, az iroda ebben a desztinációban is jó minőségű szálláshelyeket kínál 3, 4 és 5csillagos kategóriában. A charterrel jól kombinálhatóak az üdülések a Thesszalonikiből egy átszállással elérhető Santorini szigetén, ide egyébként kombinált túrákat is kínálnak, 5 éjszakás tartózkodással a kék-fehér szigeten és 2 éjszakás tartózkodással Thesszalonikiben.

Görögország legzöldebb szigetének tartott Korfura a WizzAir-rel repülnek 06.19. és 09.04. között, Krétára és Zakinthoszra a Travel Service repíti utasaikat 06.15. és 09.04., illetve 06.19. és 09.22. között, Rodoszra pedig azAegeanAirlines-szal juthatnak el a Mouzenidiszt választó nyaralók.

Minden nyaralóhelyre igaz, hogy előszezonra érvényes áraik a főszezonban sem emelkednek jelentős mértékben.

Hangsúlyozták, hogy Bomo Club néven futó, 3 és 4 csillagos, saját szállodáik szigorú sztenderdek szerint működnek, a kényelmes szálláshelyeken ingyenes a Wifi, nagy hangsúlyt fektetnek a görög ételek és italok széles választékára, a vendégekkel több nyelven beszélő személyzet törődik, számos lehetősége van az aktív kikapcsolódásnak, a széles tengerparti tisztaságára is különös gondot fordítanak.

A Mouzenidis ugyanakkor nem csak nyaralóprogramokat értékesít, Active MICE részlegük a cégcsoport kreatív ágazataként sportközpontú programokban, mezőgazdasági tematikában, természet közeli élményekben, regatták szervezésében egyaránt otthonosan mozog.