Gyakrabban Berlinbe: az airberlin egy napi harmadik járattal bővíti menetrendjét

Forrás: turizmus.com

 2016. március 30. 16:14

Március 27-től az airberlin egy napi harmadik rendszeres járattal bővítette menetrendjét, ami Budapest és Berlin között közlekedik és további összeköttetést biztosít az utazók számára a légitársaság központi repülőterein keresztül.

Az AB8261 számú új járat hétfőtől péntekig reggel 6.25-kor indul Budapestről és 7.55-re érkezik Berlin-Tegel repülőtérre.

„A gyakoribb járatok jobb összeköttetést biztosítanak utasaink számára Budapest és Berlin között, valamint nagyobb kínálatot nyújtanak, különösen magyar utasok számára. Az útvonal 2012-es elindítása óta nagyon szépen fejlődött. A járatok számának folyamatos növekedése is tökéletesen alátámasztja ezt", mondta Julio Rodriguez, az airberlin kereskedelmi vezérigazgatója.

Az utazók egyre több olyan célpontot tudnak elérni az airberlin globális hálózatával, mint például Chicago, New York (JFK), Koppenhága, Stockholm, Alicante, Malaga, Faro, Olbia, Reykjavik, a Kanári-szigetek, valamint egyéb német városok, mint például Nürnberg, Kalsruhe vagy Saarbrücken.

Budapestről Berlinen át Abu Dhabi most már naponta kétszer is elérhető az utazók számára. Abu Dhabin keresztül számos újabb célpont válik elérhetővé, például Ausztráliában (Sydney, Brisbane, Melbourne) és Ázsiában (Delhi, Seychelles-szigetek, Phuket), ezek a partner légitársaság Etihad Airways által üzemeltetett járatok szintén az airberlinnél foglalhatók le.