Hibrid lesz az idei londoni WTM

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 03. 07:30

A tavalyi, tisztán virtuális formátum után idén egy élő és egy virtuális része is lesz a World Travel Marketnek.

A világ vezető turisztikai szakkiállítását tavaly tisztán virtuális formában rendezték meg, 1980-as indulása óta először. Idén hibrid rendezvényként tartják meg, ami már a személyes találkozókat is lehetővé teszi, de azt is, hogy a résztvevők akkor is folytathassanak négyszemközti tárgyalásokat, ha valamilyen okból személyesen nem tudnak részt venni az eseményen. A virtuális rész, a WTM Virtual egyebek mellett számos kiegészítő networking lehetőséget is kínál.

Az esemény első, élő részére november 1. és 3. között kerül sor a londoni ExCel vásárterületen, a virtuális térbe pedig a rá következő héten, november 8-án és 9-én költözik a rendezvény.

Az élő eseményen részt vevő kiállítók automatikusan részt vehetnek a virtuális eseményen is.

A hibrid eseményre már lehet regisztrálni

Fotó: WTM

Az élő eseményhez kapcsolódóan idén is megrendezik a Responsible Tourism Awards díjátadót, a turisztikai miniszterek és szakemberek találkozóját (UNWTO & WTM Ministers’ Summit) és a Travel Forward technológiai vásárt is.

Simon Press, a WTM igazgatója szerint májusban nagy sikerrel rendezték meg az Arabian Travel Marketet (ATM) Dubajban, amely a legnagyobb élő utazási-turisztikai esemény volt a világon a járvány kitörése óta. Ez a kiállítás is hibrid volt, a négynapos élő eseményt egy héttel később egy virtuális követte, és nagyon pozitív visszajelzéseket kapott a résztvevőktől. A szervezők úgy látják, a hibrid formátum nagyban tudja támogatni az ágazat gyors és hatékony regenerálódását.

A londoni WTM-re itt lehet regisztrálni.